ovisok

Szeretettel várjuk az óvodába készülő (két-három éves) kicsiket, akik eddig még rendszeresen nem jártak közösségbe. Az élményprogramok a közös játék lehetőségét kínálják a gyerekeknek, így a hamarosan bekövetkező óvodai beilleszkedés harmonikus, zökkenőmentes lesz.

Az anyához szorosan kötődő gyereknek lehetősége van a saját ritmusa szerinti leválásra. A játékos fejlesztő foglalkozásokon a szülő addig lehet gyermek mellett, míg a kicsik megszokják a helyszínt, a csoporttársakat, a pedagógust. A következő lépcsőfok, amikor a gyermek már önként jelzi, hogy önállóan szeretne részt venni a játékokban, tehát maga dönt a leválás időpontjáról. A későbbiekben, amíg a szülő szükségesnek érzi, gyermeke fejlődését egy másik helyiségből monitoron kísérheti figyelemmel.

Hétfő délelőttönként három tematikus programot kínálunk:

sajtkukac

10.00-10.45  Sajtkukac torna

A mozgásfejlesztő program mókás bemelegítése után a gyerekek az életkoruknak megfelelő, egyre bonyolultabb “akadálypályákat” próbálhatnak ki. Saját maguk döntenek arról, mely játékos kihívásnak tesznek eleget, miközben fejlődik egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk.

mesebirodalom

10.45 – 11.30 Mesebirodalom

A foglalkozás keretében az ismert mesék elevenednek meg, a gyerekek aktív szerepvállalásával is. A résztvevők személyiségüknek megfelelően kapcsolódnak be a szerepjátékokba. A bábozás során megismert beszédfejlesztő játékok otthon gyakorolhatóak!

alkotóműhely kicsiknek

11.30-12.15  Alkotóműhely kicsiknek

Az alkotás örömét élik át a gyerekek, miközben képzőművészet anyagaival és eszközeivel, technikáival ismerkednek.

 

A modulok külön-külön, vagy akár együtt is igénybe vehetők. A programokat minimum 12 gyerek jelentkezése esetén indítjuk, részvétel kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehetséges.

Helyszínek:

Mozaik Gyermekház, Bp. II. ker. Máriaremetei út 37.

Vízivárosi klub, Bp. I. ker., Batthyány utca 26.

Díjak: 1.200,- Ft/ modul

3.000,- Ft/ délelőtt

Jelentkezés és információ:

Körmendi Csilla 30 531 5577  www.bagolyvar-birodalom.hu bolcsbagoly@index.hu

 

OVI-KALANDOK

Vélemény, hozzászólás?