pokhalo

Margitsziget, Európa Ház

Izgalmas kalandokkal várjuk azokat a családokat, akik szeretnek nyomozni, kedvelik a humoros-misztikus hangulatot. A kalandtúrákon a résztvevők csapatokat alkotva, együtt bogozzák ki a rejtvények szálait. Az alkotóműhelyben az ünnepkörhöz kötődő alkotások is készíthetők, csomagáron.

Ez boszorkányság!
október 29., 30.,  november 5., 6. 10.00-11.30
A magyar babona – mese – mondavilág egyik főszereplője a boszorkány. Hogyan lehet felismerni őt a mindennapi életben? Milyen praktikákkal védekezhetünk ellenük? Vannak-e jó boszorkányok? A rejtélyeket / rejtvényeket az izgalmas kalandtúra során derítik fel a résztvevők.

Szellemes időutazás
október 29., 30., november 5., 6. 14.00-15.30
Az ókori hagyományokig visszatekintve a rómaiak, az írek, a skótok és a kelták ünnepköréhez kapcsolódó különleges szokásait derítik fel a családok a kalandtúra során. A csapatoknak ki kell kinyomozniuk, hogy melyik „állomásra” ki költözött be és hová bújt el. A különböző rejtélyes feladatok megoldása vezeti nyomra a résztvevőket.

Kelta kalandok (sötétedés után)
október 29., 30., november 5., 6. 17.00-18.30
A kelták mondavilága elevenedik meg a kalandtúra során, ahol a résztvevők a „druidák bőrébe bújva” fejtik meg a susogó tölgyfa titkait. A kelták fa-abc-jét is a nyomozás szolgálatába állítjuk, mely a megoldás kulcsa az elszökött „főbűnös” kézre kerítéséhez.

A kalandtúra kizárólag e-mail-ben történő előzetes bejelentkezés után látogatható, díja:       1.200,-Ft / fő.
Kedvezményes családi (2 felnőtt 2 gyerek) díja:    1.000,- Ft / fő.

Az esti kalandtúrára kérjük, hogy elemlámpát mindenki hozzon magával és az időjárásnak megfelelő öltözetben érkezzenek. A programot minimum 12 fő előzetes bejelentkezésével indítjuk.

Körmendi Csilla 30 531 55 77    bagolyvaribirodalom@gmail.com

SZELLEMES IDŐUTAZÁS

Egy gondolat a “SZELLEMES IDŐUTAZÁS” -hoz

Hozzászólások lezárva