KALANDTÚRÁK A MARGITSZIGETEN

Különleges kalandokat kínálunk a családoknak, baráti társaságoknak, óvodai és iskolai csoportoknak, akik a természetben sétálva, vidám játékok közepette ismerhetik meg, hogy a különböző országokban, földrészeken hogyan várják és ünneplik a Mikulást. Amíg a felnőttek kinyomozzák, hogy éppen melyik országban járunk, addig a gyerekek a nemzetek vidám ajándékozási szokásaival ismerkednek.

MIKULÁSOK A NAGYVILÁGBAN 1.
2017. december 2-án és 3-án 10.00-11.30

A különböző országokban más és más játékokkal idézzük meg az ajándékozás szokásait.  Kiderül, honnan származik a virgács és mire használták eredetileg. „Lottózunk” is, mivel van olyan ország, ahol ez elmaradhatatlan kelléke az ünnepnek. Megvendégeljük Mikulást és a rénszarvasokat, ahogy Írországban szokás. Előkerül a szerencsemalac és arra is fény derül, hogy a foci hogyan kötődik a mexikóiak ajándékozási szokásaihoz. (Szlovákia, Spanyolország, Írország, Finnország, Oroszország, Dánia, Mexikó).

MIKULÁSOK A NAGYVILÁGBAN 2.
2017. december 2-án és 3-án 12.30-14.00

Újabb országok körével bővül a Mikulások lapjának tudósítása, ahol már egzotikus országok szokásai és játékai szerepelnek a hírekben. A visszatérő résztvevők újabb kalandok során nyomozzák ki a nagyvilágban az érdekes, egyedi, ajándékozási hagyományokat. (Hollandia, Ausztria, Olaszország, Izland, Svédország, Ausztrália, Anglia).

MIKULÁSOK A NAGYVILÁGBAN 3.
2017. december 2-án és 3-án 15.00-16.30

Újra nyomon követjük a Mikulás útját, az újabb érdekes helyszínekhez kapcsolódó különleges szokások a játékok palettáját is bővítik. A visszatérő résztvevők új hagyományokkal találkoznak, a csapatok összemérhetik leleményességüket a kalandok során. (Amerikai Egyesült Államok, Japán, Németország, Ukrajna, Franciaország, Belgium, Kenya).

A Mikulás kalandtúrák minimum 12 gyerek előzetes bejelentkezése esetén indulnak. A részvételt kizárólag az előzetes bejelentkezés visszaigazolása után tudjuk garantálni. Csoportokat más, előre egyeztetett időpontokban is tudunk fogadni.
A program időtartama egy – másfél óra, díja: 1200,-/fő
A programon a részvételi lehetőséget kizárólag előzetes bejelentkezésnél tudjuk garantálni!

Információ és előzetes bejelentkezés:
Körmendi Csilla: 30-531-55-77          bolcsbagoly@index.hu

 

MIKULÁSOK A NAGYVILÁGBAN
Cimke: