KÜLÖNLEGES SZÜLETÉSNAP A BAGOLYVÁR-BIRODALOMBAN

Választható helyszíneink:

Vízivárosi Klub Budapest, I. kerület Batthyány utca 26.

Európa Ház, Margitsziget

 

A lebonyolítás menete:

A születésnapi program kezdete előtt 30 perc gyülekezési időt biztosítunk, amely térítésmentes. (Sajnos előbb nem tudunk vendégeket fogadni, mert a programok közti szünetek szükségesek a takarításhoz és a következő kalandtúra előkészületeihez.)

A gyülekező alatti fél órában az érkező vendégek személyes holmijukat és természetesen az ajándékokat elhelyezik, esznek-isznak, mosdóba mennek, hogy mire a program kezdődik, mindenki készen álljon a tréfás kihívásokra.

A program ideje alatt a csoportokhoz kérünk felnőtt kísérő(ke)t is, hiszen kollegánk feladata a program élményszerű levezetése. (A gyerekek egyéni szükségleteit ivás, papír zsebkendő, stb a kísérők látják el.) A programok a szülők számára térítésmentesek.

Az élményprogram (másfél óra) után a teremben kerül sor a köszöntésre, tortaevésre, és ajándékátadásra. Időtartama általában harminc perc, mely időtartam alatt kollegánk az animációt végig biztosítja.

A következő időpontok közül lehet választani:

10.00-10.30  –   gyülekezés, 10.30-12.30  –   kalandos születésnap
13.30-14.00  –   gyülekezés, 14.00-16.00  –   kalandos születésnap
16.30-17.00 –    gyülekezés, 17.00-19.00  –   kalandos születésnap

A megrendelés bolcsbagoly@index.hu címen történik, ahol kérjük a következő adatokat elküldeni: megrendelő neve, címe (amennyiben a számlázási cím ettől eltér, kérjük jelezni), mobil telefonszám, ünnepelt neve, életkora, választott program, dátum, gyülekezés-kezdés időpontja.

Az időpont tényleges lefoglalása 10.000,- forint foglalóval történik, melyet vagy előre egyeztetett időpontban a helyszínen tudunk átvenni, vagy a következő bankszámlára utalhatják:

Bagolyvár-birodalom kft, FHB Bank, 18203215-06037014-40010015

A közlemény rovatba a megrendelő nevét és a dátumot is kérjük beírni, a pontos nyilvántartás miatt.

Az FHB bankfiókban történő személyes befizetés esetén 500,- forintos banki költséget számolunk fel!

A születésnapi rendezvények díja: 1200,-Ft/gyerek/óra, a gyülekező időtartama térítésmentes, a kalandtúra és a köszöntés, tortázás két óra időtartamban történik, tehát a díj: 2.400,-Ft/gyerek/rendezvény.

A programot minimum 10 gyerek jelentkezésével (illetve díjának megfizetésével) és minimum két órában tudjuk vállalni. Lehetőség van hosszabbításra is, előzetes megrendelés alapján, akár külön kiegészítő programok igénybevételével.
A Bagolyvár-birodalom programjai szülők számára és az ő felügyeletükkel a három év alatti gyerekek számára térítésmentesek. A papír tányérokat, poharakat, műanyag villát, az enni-innivalókat kérjük hozni. (Hűtőszekrény rendelkezésre áll)
Amennyiben ajánlatunk tetszik, szeretettel várjuk Önöket.

Kérem, a következő e-mail címre küldjék el a megrendelésüket: bolcsbagoly@index.hu. Minden hozzánk beérkező jelentkezést visszaigazolunk, az időpont foglalását kizárólag az előleg megérkezése után tudjuk garantálni.

A program lemondására kizárólag a tárgynapot megelőző nyolcadik napig lehetséges, a foglalót ebben az esetben tudjuk visszautalni. Későbbi lemondásnál nem tudjuk a foglalót visszatéríteni, mivel erre az időpontra más vendéget nem tudunk fogadni.